Book on line or call : ++385 52 576 919 , mob.:++385 91 795 63 26                     PALMA  Medulin                         E_mail :  info@palma-medulin.com   

 

   

       

 

  Početna                     

   FOTO GALERIJA

   Apartmani  cijene

   Sobe  cijene
 
 Kako do nas
   Usluge i dodatna 

   ponuda
  
Korisne informacije 
   Medulin

   
 
 Kontakt

 

 

          Pansion PALMA

          Bed & Breakfast

    

                   since 1971 founded

 

 

 

 

  

            M A P S :

            

    

      
     Address:

     PALMA

     52203 Medulin,  

     Brajdine 95
     Istra - CROATIA

   Tel: +385 52 576 919

                   577 221

           

    Mobil telefon :

       +385 91 795 63 26

  

    Fax: +385 52 576 919

 

 

   E-mail:

   info@palma-medulin.com 

          https://maps.google.com

         44°49'12.7"N 13°55'56.5"E

        44.820182, 13.932367

  

   Plaćanje kreditnom karticom     

   Jednostavno i sigurno.

   

Tip smještaja

 

 

 

Kućni red privatnog smještaja

Kućni red privatnog smještaja (apartmani i sobe )

KUĆNI RED PRIVATNOG SMJEŠTAJA (APARTMANI)

 

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume molimo da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste s njime upoznati i suglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje pravilnika kućnog reda može rezultirati otkazom rezervacije, te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak.

 

Kod dolaska u stan gosti predaju domaćinu osobne dokumente za sve osobe zbog prijave (putovnice ili osobne iskaznice, voucher) i plaćaju ostatak svote za smještaj.

Osobni dokumenti Vam moraju biti vraćeni unutar 24 sata.

 

Domaćin Vam stoji na usluzi tijekom Vašeg boravka za sve informacije i pomoć koju trebate. Predlažemo Vam da primjedbe na kvalitetu smještaja odmah javite domaćinu.

 

Gosti su odgovorni za red i čistoću smještaja, te njih su obavezni održavati.

 

Domaćin će Vam promijeniti posteljinu svakih 7 dana,  a ručnike svaka 3 dana .

Domaćin nije obavezan niti odgovoran za organiziranje slobodnog vremena i animaciju gosta.

 

Gosti su dužni sami brinuti se za svoje stvari i dragocjenosti ostavljene u smještajnim jedinicama i vlasnik ne odgovara za eventualni nestanak istih. Kada izlazite vani obavezno zaključavajte vrata i prozore.

 

Kućne ljubimce mogu gosti uvesti u smještajnu jedinicu samo s dopuštenjem domaćina i agencije. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, te vlasnik stana ima puno pravo otkaza smještaja. Gost je obavezan paziti da kućni ljubimac ne skače po namještaju i ne nanosi štetu, te odmah očistiti njegove izmetke u apartmanu, dvorištu, u kući, njezinoj neposrednoj blizini i na plaži.

 

Nije dopušteno unositi u stan oružje, lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom te bilo koje sprave za pripremu hrane (rešo i sl.) ili druge električne aparate (ventilator i sl.) bez dozvole vlasnika.

 

Molimo Vas da čuvate iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnosite se obzirno prema namještaju i opremi u interijeru i eksterijeru kuće. Nije dozvoljeno premještati namještaj između prostorija, te iznositi unutarnju opremu u drugu smještajnu jedinicu, izvan kuće ili na plažu (stolice iz kuhinje na terasu, pribor za pripremu i konzumaciju hrane u drugu smještajnu jedinicu, ručnike ili deke iz apartmana na plažu, ležaljke od bazena na plažu i sl.).

 

Korištenje opreme i uređaja koji nisu sastavni dio ponude smještajne jedinice (roštilj, garaža i sl.) dozvoljeno je samo uz suglasnost domaćina.

 

Obavezno zatvorite suncobrane, isključite rasvjetu, električna trošila, plinske instalacije i zatvorite slavine kad izlazite iz smještajne jedinice. Posebice nemojte nepotrebno ostavljati upaljen klima uređaj dok niste unutra, niti ga koristiti uz otvorene prozore i vrata. Zabranjeno je hlađenje hrane i napitka tekućom vodom. Također je zabranjeno bacati otpatke u zahodske školjke, umivaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena, odnosno na dvorištu i u neposrednoj blizini kuće.

 

 

U interijer i eksterijer smještajne jedinice je strogo zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici tog smještaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin i agencija imaju puno pravo otkaza smještaja svim gostima. Gosti iz drugih stanova u kući ili iz drugih kuća koje nisu u vlasništvu domaćina nemaju pravo boravka u ovom stanu bez njegovog izričitog dopuštenja.

 

Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Vlasnik objekta može tražiti od gosta depozit za svaku bukiranu smještajnu jedinicu. Gost uplaćuje depozit na dan dolaska u bukirani smještaj. Depozit se vraća gostu u cijelosti na dan odlaska ukoliko ostavlja smještajnu jedinicu u stanju istom tome, u kojem ju je zatekao na dan dolaska. Ukoliko vlasnik traži depozit, gost će biti o tome informiran prilikom slanja predračuna za rezervaciju.

 

 

Ukoliko gost na dan dolaska dolazi u bukirani smještaj nakon 20:00 sati, obavezan je prethodno nazvati vlasnika objekta i najaviti kasni dolazak, kako bi se izbjegla situacija da domaćin, uz pretpostavku da gosti više neće doći, primi u smještaj druge goste.

 

Na dan odlaska obavezni ste napustiti smještajnu jedinicu do 10:00 sati kako bi bila očišćena i pripremljena za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 14.00. Objekt koji ste unajmili dužni ste ostaviti u stanju u kakvom ste ga zatekli na dan dolaska - urednom i neoštećenom.

 

Od 22:00 sati do 8:00 sati je vrijeme noćnog mira, a od 14:00 sati do 17:00 sati je vrijeme popodnevnog mira. Zbog toga nemojte smetati domaćinu i njegovim susjedima, kao ni drugim gostima u kući.

 

Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir može se otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina ili agencije zbog povrede pravila kućnog reda gostu se ne vraća uplaćen iznos, bez obzira na skraćen boravak.

 

Početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s kućnim redom i da pristaje na obaveze i uvjete ovdje istaknute. Svi sporovi koji se ne mogu interno riješiti s domaćinom ili agencijom bit će riješeni intervencijom policije ili suda u Puli. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

                                                                                                                                                                                              © 1998 - 2019 ,   Web Dizajn  : www.palma-medulin.com     Privatni smještaj - odmor - ljetovanje - Hrvatska -  Istra -  Medulin - Palma